M

Om STOMP4FUN

Vi er Stomp4Fun.

Stomp – fordi vi bruger stomp grej, beats og rytmik som et redskab til at skabe musikalske teambuildings og firmaevents.

Fun – fordi alle kan deltage og have det sjovt. 

    Mission

        • Skabe udfordrende og moderne musikalske team events og firmaevents, hvor alle kan deltage, til virksomheder, organisationer og grupper der vil stimulere en teamkultur.
        • Fremme det menneskelige potentiale og gruppe empowerment gennem rytmer.

       

Stifteren af Stomp4Fun

Ung ånd, upfront energi, entusiasme, rytmisk talent og et ønske om at skabe forbindelser mellem mennesker. Det er ord, som beskriver Marwijn van der Poel, manden bag Stomp4Fun.dk og Drum4fun.dk. 

Jeg ser stomp som et redskab til at nå et større mål: forbindelse og holdånd.

Hver eneste gang bliver jeg drevet af at bringe gruppen til sit maksimale potentiale. Det drejer sig om god guidining, jo mere du giver – jo mere får du tilbage, at aktivere deltagere med passende udfordring, humor og facilitere en god og hyggelig stemning. Jeg får en masse energi tilbage, når synergieffekten fra en swingende rytme slår igennem som resultat af deltagernes fælles indsats. Mennesker får smil på læben og glimt i øjet. Mennesker er forbundet.

Allerede i 2002 faciliterede Marwijn sin første rytme event, som viste ham, hvor stor effekten var på teamet og firma. Siden har han faciliteret over 400 succesfulde rytme events i Europa. 

Jeg er født og opvokset i Holland og har siden 2016 været bosat i Danmark, hvor jeg grundlagde Drum4Fun.dk og Stomp4Fun.dk.

I 2013 blev jeg færdiguddannet fra musikkonservatoriet i Rotterdam (CODARTS) med speciale i “Latin & Brazilian Percussion” og med pædagogik. Foruden arbejdet som workshop instruktør, er jeg også percussionist i forskellige bands, projekter og genre samt percussion- og trommelærer på Hvidovre Musikskole.

Stomp Performance Group

‘At lave stomp’ er efterhånden et velkendt koncept i Danmark, mens der stadig er mange mennesker, der aldrig har oplevet en stomp event. Stomp4Fun har derfor udviklet en række workshops hvor alle aktivt kan opleve en musikalsk live Stomp performance på en tilgængelig måde.

Vi henter inspiration fra den engelske performance gruppe STOMP, grundlæggeren af denne genre, som sørgede for, at stomp er blevet et globalt fænomen i løbet af de sidste 30 år.

STOMPs performance er præget af kraftfulde rytmer, hverdagsmaterialer og godt humor. 

Mere info om STOMP performance gruppe HER. 

Stomp Performance Group