M
JULE STOMP
ENERGIZER
TEAM STOMP
STOMP4FUN

 

STOMP WORKSHOPS TIL FIRMAEVENTS

 

Stomp4Fun er specialister i stomp og percussion workshops til firmaevents og firmaarrangementer. Vi har udviklet en række workshops, som matcher forskellige anledninger. Vi tilbyder såvel vores  Stomp4Fun workshop til sjove og festlige arrangementer som Team Stomp til teambuilding, uddannelse og udvikling. Derudover har vi en workshop til julefrokost, Jule Stomp.  Som en kort aktivitet har vi en innovativ og stimulerende Energizer.  Se videoen herunder for at få et godt indtryk af, hvad vi kan gøre for dig. Eller gå til workshops.

forvandling til stomp show

Stomp er rytme og musik, der spilles på andet end ‘traditionelle’ musikinstrumenter. I stedet spiller vi på alle mulige hverdagsting som spande, baljer, bøtter, flasker, koste etc. Det kan også være jeres eget firmamateriale, -produkter, -redskaber.

I vores workshops arbejder vi dynamisk hen imod en stomp performance. Vi kombinerer flere rytmer med lidt koreografi/bevægelser, så alle kan være med. Rytmerne er ikke svære, men det drejer sig primært om samarbejde, at lytte til hinanden, at være afhængig af kolleger, kommunikation, dynamik, energi og til at opnå en fælles swingende groove. Alt sammen blandet med en masse sjov.

VORES WORKSHOPS

STOMP4FUN

Underholdene fælles aktivitet

til firmaarrangementer

TEAM STOMP

Stomp til Teambuilding

JULE STOMP

Stomp til julefrokost

ENERGIZER

Boost dit event i kort tid

PERCUSSION

Stomp med ‘ægte’ tromme

VORES GLADE KUNDER

REFERENCER

“Tak for et kanon godt arrangement i går – det var super faciliteret😊Det kan jeg kun anbefale andre.

Mirjam Elise Andersen – Bunker Holding, Middelfart

“Tak til Drum4Fun for et super sjovt og festligt arrangement. I Marwijns selskab blev vi guidet igennem en stomp workshop – hvor vi oplevede, hvor meget lyd der kan komme ud af spande, murerbaljer, potter, plastiktønder og meget andet. Efter lidt rytmetræning gik alt op i en højere enhed, og vi blev til sidst et 25 mands stort stomp orkester Jeg kan varmt anbefale Stomp4Fun/Drum4Fun til enten en god gang teambuilding eller hvis I blot vil have en sjov anderledes start på et arrangement”.

Jimmi Johannesen Filialdirektør – Nordea København 

“Vi havde et rigtig godt stomp arrangement med Marwijn i spidsen. Marwijn var god til at få alle folk med. Med sin humoristiske sans og tålmodighed guidede han alle mand på bedste vis. Opstilling og nedtagning foregik hurtigt og ubemærket. Arrangementet gav gode rytmer og et kæmpe smil på læberne. Jeg kan klart anbefale Stomp4Fun .”

Mette Meier Bloch –  Executive Management Assistant Mimimum, Århus

“Vi vidste ikke, hvad vi kunne forvente, men så snart vi var gået i gang, tænkte jeg, det her skal nok blive sjovt. Alle var så begejstrede hvilket i stor grad skyldes din energi og entusiasme. Tusind tak for virkelig at have tilført værdi til vores event.”

Fred Bowinkelman, PriceWaterhouseCoopers, Amsterdam 

“Det var en fantastisk oplevelse at tromme sammen med mine kollegaer… din evne til at motivere os var imponerende… vi har virkelig fået positiv feedback fra alle i vores team, så endnu engang tak for en super workshop.”

Mona Nielsen, Assisten Biostatistics, Novo Nordisk, Søborg

Tusind tak for et skønt skønt indslag til vores personalefest i lørdags! Det var virkelig en sjov start på en dejlig fest. 5 stjerner!“

Ella Fuyima, Operations Manager, QPS

“I løbet af 20 minutter var alle på benene og arbejdede sammen. Denne overraskende energizer var lige, hvad vi havde brug for.

Mads Bjerre-Edberg Senior Project Manager, Mærsk, København K.

“Tusind tak for din fantastiske energi og for at få alle så involveret. Det var helt klart et af de fedeste rytmehalløj, jeg har prøvet, og der er mange på kontoret, der stadig har rytmerne på hjernen laughing.”

Sarah Smith, logistikchef, Ikea, Delft

ARRANGEMENTER TIL PRIVAT EVENTS

Fødselsdage, Polterabender, Konfirmationer, Sommerfester, Børnefester