M

jule stomp

Jule Stomp er en musikalsk team event målrettet firmaers ønsker til en sjov fælles aktivitet til jul, hvor I ALLE kan deltage. Oplev hvordan musikalsk samarbejde, julesange og stomp rytmer sætter gang i jeres julefrokost på kort tid. Jule Stomps smittende glæde og ny energi efterfølgende har en stærk positiv effekt på resten af dagen, skaber samhørighed og har en positiv effekt på firmakulturen.

Mere end underholdning

Ved Jule Stomp arbejder vi dynamisk hen imod et stomp show med juletema. Vi kombinerer lette rytmer og julesange med lidt koreografi/ bevægelser, så alle kan være med. Rytmerne er ikke svære, men det drejer sig primært om fællesskab, samarbejde, at lytte til hinanden og til at opnå en fælles groove. Altsammen blandet med en masse sjov.

Denne workshop er et fantastisk redskab til at åbne op for kommunikation på tværs af gruppen og samtidig grobund for fælles latter. Alle vil få sved på panden samt et energiboost. Hver deltager har sit eget unikke bidrag, men målet er et resultat af fælles indsats og samarbejde.

sæt gang I julestemning

Vi vil spille på alle mulige hverdagsting (spande, vandbøtter, baljer, koste, flasker etc) som forvandles til swingende musikinstrumenter. Under guidning fra en erfaren instruktør bliver deltagerne rystet sammen på en overraskende og underholdende måde, som sætter gang i julefrokosten og skaber en hyggelig julestemning.

Efter en kort introduktion fra instruktøren, starter vi med et speedkursus rytmik, der lægger fundamentet. Så snart alle har fanget grundrytmerne, introduceres forskellige ‘instrumenter’ med deres egne rytmer. Gruppen er opdelt i forskellige sektioner med hver sit eget ‘instrument’, rytme, julesange og lette koreografi, som sammen danner showet.

Jule Stomp har normalt en 60 minutters varighed, men vi er ganske fleksible. Fra få minutter op til 2 timers varighed, alt er muligt.

AFVIKLING

Hvis I beslutter jer for at booke os efter at have modtaget et tilbud, får I en bekræftelse. På dagen får I en sms besked med ankomsttid.

Vi ankommer ca. 1 time før arrangementet starter for at gøre alt klar. Vi tager alt grej med, medmindre I har bedt om at bruge jeres firmas materialer.

Efter fælles rytmik og opvarming, får alle et ‘instrument’ og rytmer bliver sat sammen. Dernæst arbejder vi hen imod et show med sang, breaks og bevægelse.

Hvis der er tid nok, er der mulighed for at tage et gruppebillede til sidst.

Vi siger på gensyn, efter vi har ryddet materialerne op.

PRAKTISK

Varighed: fra få minutter op til 2 timer (60 min. er det mest almindelige)


Antal deltagere: mindst 5, maks 1000


Egnet til: jul, julefrokost, julefest


Vi tager os af redskaberne: murerbaljer, kost, spande, vandbotte, etc.


Professionel og certificeret instruktør


Kræver en headset mikrofon ved mere end 70 deltagere


Stående, vi bruger ingen stole, dog er siddende muligt, hvis det er nødvendigt.


Vi er ganske fleksible og skræddersyr til jeres behov

PRISER

Prisen hænger af flere faktorer: lokation, varighed, deltager, etc. Her er nogle priseksempler:

Priseksempel 1
Jule Stomp –  30 deltagere
45 min, inklusiv grej, transport.
København: kr. 6.000,- + moms

Priseksempel 2
Jule Stomp –  50 deltagere
60 min, inklusiv grej, transport.
Funen/Jutland: kr. 8.000,- + moms

Jule Stomp København Sjælland tromme fælles musik aktivitet

TIL JULEAFTEN

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)