M

FAQ (OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL)

I tilbyder stomp og percussion workshops. Hvad er forskellen?

STOMP

Stomp handler om at lave musik på alle mulige hverdagsting (spande, baljer, koste, flasker etc), som forvandles til swingende musikinstrumenter og skaber altid en masse sjov. Lydniveauet er ikke nær så højt som ved en percussion workshop. Stomp er perfekt til indendørs og udendørs arrangementer.

PERCUSSION

En percussion workshop handler om at spille musik på rigtige percussion instrumenter (store og små trommer, koklokker, shakers etc. Lydniveauet er større sammenlignet med Stomp. Percussion er perfekt til udendørs arrangementer og indendørs arrangementer i større/mellemstore rum (mødelokale, konference salen, kongres salen, haller etc.)

Ved både vores STOMP4FUN workshop såvel som vores PERCUSSION workshop arbejder vi dynamisk hen imod et rytme show. Vi kombinerer lette rytmer med lidt koreografi/bevægelser, så alle kan være med. Rytmerne er ikke svære, men det drejer sig primært om samarbejde, at lytte til hinanden, kommunikation, energi og til at opnå en fælles groove. Altsammen blandet med en masse sjov.

Hvad er et passende tidspunkt for en stomp eller percussion workshop?

Vores workshops kan finde sted 24/7. Bemærk at 1 eller 2 glas vin kan skabe glæde, men kvaliteten af workshoppen kan falde drastigt, hvis folk har drukket (for meget). Afhængig af jeres firmakultur, anbefaler vi derfor en stomp eller percussion workshop før middagen.

Hvad er der behov for til en Stomp workshop?

Et velegnet rum skal stilles til rådighed 20-60 minutter før, workshoppen starter, så vi kan stille vores udstyr op. Rummet skal være let tilgængeligt. Vi skal bruge et lokale med ca. 1-2 m2 pr. deltagere. Afhængigt af hvilken type workshop skal det være tilladt at lave larm. Vi skal bruge en fatning (220V) til workshops for mere end 70 personer. Det er ikke nødvendigt med siddepladser.

Hvad er varigheden af en Stomp workshop?

Den gennemsnitlige varighed af en workshop er 60 minutter, til teambuilding er det 90-120 min. Andre mulige varigheder er: 30, 45, 90, 120 minutter, halv dag, hel dag. Det er også muligt at have flere workshops med pauser i mellem. Fx 2 x 60 min. eller 3 x 30 min. Den gennemsnitlige varighed af en energizer er 20 minutter.

Hvor kan jeg læse Stomp4Funs vilkår og betingelser?
Hvilket område dækker Stomp4Fun?

Vi tilbyder stomp workshops i hele EU og vores Energizer kan afholdes i hele verden. Stomp4Fun holder til i Roskilde.

Kan det gøres på engelsk eller et andet sprog?

Vi kan gøre det på dansk, engelsk, spansk, tysk og hollandsk.

Er det muligt at lave en præsentation?

Ja, selvfølgelig! Efter en workshop kan der laves en kort præsentation. For længere præsentationer kræver det en workshop på minimum 90 min.

Kan en stomp eller percussion workshop afholdes udendørs?

Til stomp workshops: ja.

Til percussion workshops: ja, men udendørs placeringen skal have en tør overflade og beskyttelse mod regn eller en alternativ placering indendørs.

Kan en stomp eller percussion workshop afholdes i udlandet?

Ja. Den kan afholdes hvor som helst. Med vores varevogn kan vi komme til jer. Er der tale om lange afstande, flyver vi og arrangerer instrumenterne lokalt. Til energizers og ice breakers har vi ofte slet ikke brug for instrumenter.

Hvad betydder stomp?

STOMP er en percussion performance gruppe fra Storbritannien, der bruger kroppen og almindelige redskaber til at skabe en live fysisk teaterforestilling ved hjælp af rytmer, akrobatik og pantomime.

STOMP er blevet mega succesfuld og et globalt fænomen i løbet af de sidste 30 år med daglige forestillinger i New York og London og flere ‘teams on tour’ i hele verden. I dag er der flere kendte performance grupper i samme genre fx Blue Man Group, Mayumana, Percossa, Heartbeat Group.

‘At lave stomp’ er efterhånden et velkendt koncept i Danmark, mens der stadig er mange mennesker, der aldrig har oplevet et stop event. Stomp4Fun har derfor udviklet en række workshops, hvor alle aktivt kan opleve en musikalsk live stomp performance på en tilgængelig måde.

Læs mere om STOMP performance gruppe.

Andre spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os.

Gå til vores kontaktside.